SIMPLY GOOD
FOR YOUR
MENU & KITCHEN

CREATIEVER WERKEN.
ZO SIMPEL IS HET.

Tijd en goed personeel is schaars in de keuken. Daardoor heb je minder gelegenheid om te doen wat je het liefste doet: creatieve gerechten maken en jouw gasten verrassen. Bij Pastridor helpen we jou en je team slim en snel te werken en stimuleren we graag je creativiteit. Dat doen we met afbaktips, recepten, trendgidsen, seizoensspecials en natuurlijk gemakkelijke, innovatieve, multi-inzetbare en snel af te bakken producten van de hoogste kwaliteit. 

Zo simpel is het!

INSPIRATIE OM SLIMMER TE WERKEN

24/7 online kitchen inspiratie met trendgidsen, tips van onze chefs en recepten om je vingers bij af te likken. Hoe handig is dat?

PRODUCTEN & RECEPTEN OM JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN.

Ons assortiment biedt kant-en-klare producten die snel kunnen worden afgebakken. Onze recepten zijn trendy en vereisen maximaal vijf ingrediënten, voor gemakkelijke bereiding en minimale voorraad. Zo simpel is het!

Onze Recepten. Zo simpel is het!

  • Gevarieerde recepten
  • Inspelend op trends, eetmomenten en seizoenen
  • Maximaal 5 ingredienten
  • Minder voorraden en verspilling
  • Eenvoudig en snel te bereiden

WAAROM JE WIL WERKEN
MET PASTRIDOR!

Download infographic

hongerig naar
meer tips of inspiratie?

Ons Pastridor team staat graag voor je klaar. We staan bekend om onze foodservice kennis, vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid. Altijd en eenvoudig beschikbaar voor jou via telefoon, email of een bezoek in je zaak. Om moeilijke zaken samen makkelijk te maken!

Contact opnemen