Pastridor. Een merk van Lantmännen Unibake

Pastridor is een merk van Lantmännen Unibake. Lantmännen Unibake is weer onderdeel van de Lantmännen Group;  een Zweedse landbouw coöperatie van 18.000 boeren en leider in Noord-Europa op het gebied van landbouw, machines, bio-energie, vastgoed en voeding zoals bakkerijproducten. Deze bakkerijtak heet Lantmännen Unibake

 

 

2e grootste bakkerijgroep in Europa

Lantmännen Unibake is de op één na grootste bakkerijgroep van Europa met meer dan 30 bakkerijen in 13 landen. Bakken zit in ons bloed sinds 1880. Lantmännen Unibake brengt traditie en innovatie samen: al meer dan honderd jaar hebben wij ervaring met bakken. Met meer dan 6.000 medewerkers laten we mensen in meer dan 60 landen ter wereld elke dag genieten van ons brede broodassortiment. Gemaakt met liefde en passie voor het vak en natuurlijk van de beste ingrediënten met respect voor de natuur.
De wereldwijde duurzaamheidsstrategie ‘Baking for a better world’ van Lantmännen Unibake geeft duidelijk en concreet richting aan al de duurzaamheids-initiatieven.

Towards billions of smiling tummies

MISSIE: 

Lantmännen Unibake streeft  ernaar om miljarden mensen van alle leeftijden wereldwijd te bereiken en hen blij te maken met ons uitgebreide assortiment. Dit streven vatten ze samen in onze missie: "Towards billions of smiling tumies."

VISIE:

In hun visie streven ze ernaar om op een duurzame manier de bakkerijsector te leiden met de schaal, kennis en gedrevenheid om in elk land geliefd te zijn.