PASTRIDOR
SIMPLY GOOD.

product catalogus bekijken

KRACHTIG DOOR EENVOUD
ZO SIMPEL IS HET.

Bij Pastridor zijn we er om je te inspireren en te ontzorgen. Of het nu gaat om belangrijke thema’s als gemak, duurzaamheid of personeelstekorten, ons team staat voor je klaar. Zodat jij je kunt concentreren op wat je het liefste doet: je gasten verwennen. Natuurlijk met onze “simply good” bake-off producten, maar ook de toewijding aan onze 3 pijlers. Zo simpel is het om met jouw zaak te schitteren.

Waarden Pastridor

SIMPLY GOOD.
FOR PEOPLE & PLANET

We zetten alle zeilen bij om Co2-uitstoot te reduceren en de volksgezondheid te verbeteren. 

Ontdek meer

SIMPLY GOOD.
FOR YOUR BUSINESS

Slimmer ondernemen met 24/7 online business inspiratie. Van tips om je marges te optimaliseren tot het verminderen van je foodwaste. 

Ontdek meer

SIMPLY GOOD.
FOR YOUR KITCHEN & MENU

Slim en creatief werken met eenvoudige recepten, tips en makkelijke, multi-inzetbare en snel af te bakken producten.  

Ontdek meer

BELGISCHE ROOTS

Brood bakken, we zijn er simpelweg goed in. En we hebben er een enorme passie voor. De liefde voor eten, het leven en het ambacht zijn gevoed door onze Belgische roots. Exact zoals Belgisch bier, maken wij ons brood met schijnbaar simpele, maar zeer kwalitatieve ingrediënten en verfijnde rituelen. Smaakvol en krachtig door haar eenvoud. Van (stok)broden tot hamburger buns.

ZORGZAAM, PUUR­ EN DUURZAAM

Inmiddels onderdeel van de Scandinavische boeren coöperatie Lantmännen Unibake, heeft onze persoonlijkheid een extra dimensie gekregen. Een dimensie van eerlijkheid, puurheid en zorg en respect voor elkaar en de natuur. Van veld tot vork. Deze unieke combinatie van Belgische en Scandinavische culturen en eigenschappen is uitgegroeid tot een eenvoudige, maar zeer belangrijke belofte aan onze foodservice klanten: Pastridor. Simply Good.

WAAROM JE WIL WERKEN
MET PASTRIDOR!

Download infographic

hongerig naar
meer tips of inspiratie?

Ons Pastridor team staat graag voor je klaar. We staan bekend om onze foodservice kennis, vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid. Altijd en eenvoudig beschikbaar voor jou via telefoon, email of een bezoek in je zaak. Om moeilijke zaken samen makkelijk te maken!

Contact opnemen