Tips van
onze chefs

Duik in de wereld van broodbakken met Pastridor! Leer bijvoorbeeld alles over zuurdesembrood en ontdek waarom de textuur van onze Cinnamon Scandi Swirl zo uniek is. 

Behoefte aan culinair- of bakadvies?

Maak nu een afspraak!

ACADEMY VIDEO'S

 

Onze video’s praten je snel en gemakkelijk bij over onderwerpen waarvan we weten dat jij ze interessant vindt. Denk aan vezels, afbakinstructies etc. In deze video’s zie je onze chefs en bake-off advisor maar ook category- en product managers.

Naar Academy video's

ONZE KEUKENHACKS

 

Pastridor maakt jouw leven graag een beetje makkelijker. Daarom ontwikkelden onze chefs voor jou keukenhacks; slimme en praktische trucjes, technieken of methoden voor in de keuken. Dit maakt jouw dagelijkse praktijk efficiënter en leuker!

Naar Keukenhacks

ONZE TIPS & TRICKS

 

Duik in de wereld van broodbakken met Pastridor! Leer bijvoorbeeld alles over zuurdesembrood en ontdek waarom de textuur van onze Cinnamon Scandi Swirl zo uniek is. Kortom: ontwikkel je bakvaardigheden met onze hulp en word een meesterbakker in spé!

Naar Tips & Tricks

FYSIEKE ACADEMY

 

Digitaal leren is handig, maar sommige dingen zijn onvervangbaar, zoals de geur en het gevoel van versgebakken brood en écht contact. Daarom brengen we onze academy opnieuw tot leven in Londerzeel, België. Je bent welkom in België, maar onze bake-off adviseur komt ook graag naar jou toe.

Naar Academy

BLIJF OP DE HOOGTE!