Baking for a better world

Lantmännen Unibake en Pastridor
gaan voor 50% gezondere producten & NetZero in 2050!

De uitdaging die de klimaatverandering met zich meebrengt is ernstig en groeit – en de manier waarop voedsel wordt verbouwd, geproduceerd en geconsumeerd heeft een grote impact op mens en milieu. Als voedselproducent delen wij de verantwoordelijkheid met de rest van de wereld om in actie te komen, zodat de aarde leefbaar blijft voor iedereen. Onze wereldwijde duurzaamheidsstrategie ‘Baking for a better world’ geeft duidelijk en concreet richting aan al onze duurzaamheids-initiatieven.

WIJ BAKKEN VOOR EEN BETERE GEZONDHEID

Dezelfde smaak, meer vezels, minder zout
Wist jij dat 50% van de consumenten zich enigszins bezighoudt met hun fysieke welzijn? We besteden daarom grote zorg aan al onze producten en maken dagelijks stappen naar gezondere alternatieven die aansluiten bij een voedzaam dieet. Gemaakt met de beste ingrediënten en met focus op meer vezels, meer volkoren en minder zout. Ons doel is om in 2030 het volume van onze gezonde producten te verdubbelen en zo dragen we actief bij aan een betere wereld!  

Naar Lantmannen Unibake voor meer informatie 🡵

WIJ BAKKEN VOOR EEN BETER KLIMAAT

Lokale bloem, minder reisafstand, minder CO2 uitstoot
33% van de wereldwijde CO2 uitstoot komt van voedsel. Dat maakt dat niets doen voor ons geen optie is. Wij willen er mede voor zorgen dat de aarde voor iedereen leefbaar blijft. Daarom gaan we voor klimaatneutraal in 2050 en hebben we ons gecommitteerd aan SBTi (Science Based Targets initiative) die deze target meetbaar maakt dankzij 3 verschillende scopes.

Naar Lantmannen Unibake voor meer informatie 🡵

ONZE DUURZAME STAPPEN & AMBITIES OP EEN RIJ

DOWNLOAD INFOGRAPHIC 🡵

Behoefte aan
meer informatie?

Ons Pastridor team staat graag voor je klaar. We staan bekend om onze foodservice kennis, vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid. Altijd en eenvoudig beschikbaar voor jou via telefoon, email of via een bezoek in je zaak. Om moeilijke zaken samen makkelijk te maken!

Contact opnemen