ONZE MERKEN

DE MERKEN VAN LANTMÄNNEN UNIBAKE

Lantmännen Unibake is wereldwijd actief en biedt een gevarieerd assortiment aan producten voor zowel horecabedrijven als consumenten. Omdat smaken en culinaire voorkeuren lokaal kunnen verschillen, presenteren we een scala aan merken. Elk merk heeft zijn eigen unieke kwaliteiten en karakter, waardoor we flexibel kunnen inspelen op lokale behoeften. Op deze manier proberen we bij te dragen aan de culinaire diversiteit wereldwijd, met respect voor de rijke tradities en smaken van elke regio. In België en Nederland zijn er naast Pastridor een 4-tal merken, submerken die je moet onthouden:

SCHULSTAD

Ons foodservice merk voor Royal Danish & snacks.
Met ruim 135 jaar aan ervaring en expertise is Schulstad uitgegroeid tot een wereldwijd icoon in Royal Danish en on-the-go snacks. Het merk combineert zijn rijke traditie met cutting-edge baktechnieken en voldoet daarmee aan de veeleisende smaak van de moderne consument. Schulstad staat synoniem voor hoogwaardige producten, bereid met de allerbeste ingrediënten, waarbij smaak en textuur altijd van premium kwaliteit zijn. Ontdek de perfecte mix van traditie en innovatie met Schulstad: Ons foodservice merk op het vlak van Royal Danish & snacks.

MR.BIGMOUTH

Ons consumentenmerk voor de beste burgers thuis
De tijd dat een hamburger junkfood was, is voorbij. Met Mr.BigMouth hoef je er voor de echte burger beleving niet meer op uit. Ieder Mr.BigMouth broodje is lekker groot, vegan en heeft een verrassende smaak en topping. Waarmee jij thuis eenvoudig een superdeluxe burger op tafel tovert. Life is too short to eat boring burgers! Mr.BigMouth. Best Buns for Best Burgers. ​

Bezoek Mr.Bigmouth.eu!

MYFOODSPOT

Jouw trouw wordt beloond!
MyFoodSpot beloont jouw trouw aan Pastridor. Scan met de MyFoodSpot app eenvoudig de QR-code op de doos van onze producten en spaar Unicoins voor fantastische cadeaus die zowel in je zaak als privé te gebruiken zijn. Van keukenapparatuur tot luxe ervaringen - de keuze is aan jou!​ Gegistreer je in de app en ontvang direct 250 unicoins twv 25,- euro.

Download de app

UNIBAKE ACADEMY

Onze chefs delen graag hun kennis. Digitaal en persoonlijk.
Kennis is een belangrijke pijler binnen de horeca. Weten wie je bedient, wat de nieuwste trends zijn, hoe je perfect kan afbakken en efficiënter kan werken. Het draagt allemaal bij tot jouw succes! Onze chefs delen hun kennis in onze Unibake Academy met veel plezier. Met (online) trainingen en workshops voor jou en je team.

Bekijk Academy