Onze grossiers

De kracht van onze grossiers

Onze reis naar jou begint bij de foodservice grossiers, de onmisbare schakel die ons met jou verbindt. Als bakkerij begrijpen we het belang van deze verbinding: niet alleen omdat wij niet rechtstreeks kunnen leveren aan jouw deur, maar vooral omdat we weten dat de grossier veel meer is dan slechts een logistieke partner.

Onze grossiers staan niet alleen voor efficiënte leveringen; ze zijn jouw adviseurs, jouw inspiratiebronnen. En dat geldt ook voor ons. Daarom koesteren we de nauwe band met deze experts. Samen bundelen we onze krachten en streven we ernaar om jullie, samen met je vertrouwde grossier, op de best mogelijke manier van dienst te zijn.

Hoe doen we dat? Door niet alleen aantrekkelijke promoties via deze grossier aan te bieden, maar ook door hun sales teams te inspireren, te trainen en van de juiste productinformatie te voorzien. Samen met jouw grossier organiseren we ook klantenevenementen, beurzen en demo's, en bedenken we campagnes die je inspireren en je creativiteit aanwakkeren.

Bij Pastridor draait het niet alleen om brood, het gaat ook om het delen van onze passie, kennis en innovatie. Samen met onze toegewijde grossiers willen we jou inspireren, uitdagen en ondersteunen bij het creëren van de meest heerlijke, creatieve gerechten. Om samen de smaak van succes te proeven.