PASTRIDOR
PINSA’S

GRATIS ADVIES

VERFIJND, DIVERS & EENVOUDIG
PASTRIDOR PINSA’S

Ontdek onze Pastridor’s Pinsa’s. 72 uur fermentatie, lange rusttijden, alleen natuurlijke ingrediënten en een authentiek Italiaans bakproces, zorgen voor de perfecte balans tussen knapperigheid en zachtheid. Zoals de originele, ambachtelijke Pinsa. Geniet van de eindeloze, eenvoudige bereidingsopties en creëer het hele jaar moeiteloos premium gerechten. Zonder een ervaren chef.
Zo simpel is het om je gasten met een heerlijk mediterraan product te verwennen.

NIEUW! PASTRIDOR PINSA ASSORTIMENT

  • Makkelijk en snel een premium gerecht bereiden
  • Eindeloze, onderscheidende menu-opties
  • Gemaakt met enkel natuurlijke ingrediënten (clean label) & licht verteerbaar
  • Krokante korst en zacht, luchtig kruim dankzij authentiek bakproces
  • On-trend: Groeiende vraag naar Italiaanse producten

EINDELOZE VARIATIE &
DE HELE DAG INZETBAAR!

DE PERFECTE BASIS
VOOR VERSCHILLENDE TOPPINGS

ZONNIGE PINSA’S
IN 1-2-3!

De Pinsa met witte basis combineer je perfect met lichte, frisse voorjaarsingrediënten. Varieer eindeloos met toppings van het seizoen of bekijk wat jij nog in de koeling hebt!

Alle Recepten

NAJAARS PINSA’S
IN 1-2-3!

De Pinsa met tomatensaus en hartige toppings voegt een vleugje warmte toe op je najaarsmenu. Kijk welke najaarsingrediënten je nog hebt liggen en serveer in een oogwenk een hartverwarmende pinsa.

Alle Recepten


LENTE
SPECIAL

De Pinsa is super luchtig, licht verteerbaar en met weinig vet en calorieën. Een gezondere variant op de pizza en daarom een populaire voorjaarsfavoriet op het terras! Download onze gratis Lente Special en laat jouw zaak stralen met de nieuwste foodtrends, kleurrijke presentaties, sprankelende tips en verfrissende recepten. 

GRATIS DOWNLOAD

PINSA SPECIFICATIES

100% plantaardig flatbread, gemaakt volgens een uniek, traditioneel bakproces met biga en zuurdesem. Dankzij het hoog gehydrateerde deeg op basis van natuurlijke ingrediënten zoals olijfolie, tarwe-, rijst- en sojabloem is het super luchtig, licht verteerbaar en bevat de Pinsa weinig vet en calorieën

SPECIFICATIES

ONZE PINSA’S
BESCHIKBAAR IN 3 VARIANTEN

SPEEL IN OP DE TRENDS
LAAT JE INSPIREREN